Top

Frequently Asked Questions

Om-sidan är tillbaks igen inom kort. Har du en fråga som inte syns till nedan kan du alltid maila mig!

Vilken kamera använder du?

Kameran som används är Sony A99, en multifunktionell fullformatskamera.

Har du körkort?

Ja, B-körkort samt tillgång till egen (miljö)bil.

Får man använda din bilder? Kommersiellt?

Användning av min stillbilder varierar. Du hittar det enklast på min Flick-sida där jag marker bilderna med antingen (© Copyright Protected = Får ej användas utan fråga) eller Creative Commons: Share Alike = Får användas om mitt namn syns i närheten av bilden.). Hittar du inte bilden du söker efter där så rekommenderar jag att skicka frågan i kontakt-sidan så återkommer jag snarast.

Mina bilder får inte användas kommersiellt.

Har du fler bilder av..?

Ja. Oftast har jag hundratals fler bilder per evenemang och projekt som kan skickas över vid intresse.

Hur började du fotografera (YouTube-gänget) Rackartygarna?

Jag fick en förfrågan av profilen Tobias Öjerfalk att filma bakom kulisserna under YouTube-nätverket Splay Sveriges premiärtrailer (denna) och träffade på grabbarna för första gången under det projektet. Efter det har jag hängt med och fotograferat samt filmat olika evenemang i både Stockholm och Göteborg.

Jag har hört att du inte dricker. Är det sant?

Jag varken dricker eller röker. Alkohol och tobak är något jag själv tycker är onödigt och så jobbar jag ju!